Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Χειροκρότημα στην επέτειο του Hillsborough!

Χειροκρότημα στην επέτειο του Hillsborough!

Η Liverpool θα τιμήσει την 29η επέτειο του Hillsborough, στον αγώνα του Σαββάτου με την Bournemouth με χειροκρότημα ενός λεπτού και μ’ένα «ειδικό», «96» μωσαικό !

Τιμές θα αποδοθούν 24 ώρες πριν την πραγματική επέτειο αφού η ομάδα δεν παίζει αγώνες την 15η Απριλίου!

Οι οικογένειες των θυμάτων απαίτησαν αντί ενός λεπτού σιγή, να υπάρξει αυτή τη φορά ενός λεπτού χειροκρότημα, όχι μόνο σε ανάμνηση των 96 θυμάτων αλλά και σε αναγνώριση όλων αυτών που κατάφεραν, οι οικογένειες των θυμάτων, οι επιζώντες αλλά και οι οπαδοί της Liverpool που στήριξαν με κάθε μέσο και τρόπο την καμπάνια για απονομή της δικαιοσύνης!

Οι οπαδοί στο Kop θα αποκαλύψουν ένα μωσαικό για τους 96, οι παίκτες θα φοράνε μαύρο περιβραχιόνιο και τιμές θα αποδίδονται στην περίμετρο του γηπέδου!Θα υπάρχει επίσης ειδική μνεία στο πρόγραμμα του αγώνα.

Οι παίκτες όμως των Κόκκινων αλλά και το προπονητικό team καθώς και η Διοίκηση της ομάδας θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή την Κυριακή στις 5:06 ώρα Ελλάδας!

Όσοι λοιπόν από μας δουν στους κατά τόπους Συνδέσμους τον αγώνα, να έχουμε κατά νου ότι αυτή τη φορά θα χειροκροτήσουμε και μεις, συμμετέχοντας -αν και μακριά από το Anfield, στην τελετή μνήμης των θυμάτων και αναγνώρισης των άοκνων προσπαθειών που έγιναν για την απονομή της δικαιοσύνης.

#JFT96

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος

Η Liverpool θα τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας του Hillsborough στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Η Liverpool θα τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας του Hillsborough στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com